Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

Τα βήματα για ένα μοναδικό μονόπετρο!

Καλησπέρα σας,

Σε αυτή τη σύντομη δημοσίευση, σας περιγράφω πως μπορείτε κι εσείς να αποκτήσετε ένα προσωπικό, μοναδικό, custom crafted μονόπετρο και στην τιμή που εσείς ορίζετε, ανάλογα με τη χρήση υλικών, πετρών και λοιπόν στοιχείων.
Σχηματική παρουσίαση βημάτων παραγωγής μονόπετρου δαχτυλιδιού

Βήμα πρώτο: Συζητάμε μια πρώτη μορφή, μια πρώτη γεωμετρία του προς τα που θα θέλαμε να στραφεί ο σχεδιασμός του κοσμήματος και του μονόπετρού μας. Κάποια εικόνα, κάποια φωτογραφία, κάποιο σκίτσο ή ακόμη και μια μικρή περιγραφή του πως θα θέλαμε να μοιάζει ή το τι θα θέλαμε να αποφύγουμε. Εδώ, ενδείκνυται να γνωρίζουμε κι ένα, όχι απαραίτητα δεσμευτικό, χρηματικό εύρος, έτσι ώστε να σας δίνουμε επιλογές πάνω στις δικές σας ανάγκες.

Βήμα δεύτερο: Σχεδιασμός του μονόπετρου μέσω υπερσύγχρονων υπολογιστικών και σχεδιαστικών προγραμμάτων και εξαγωγή εικόνων που θα προσεγγίζουν απόλυτα σε αληθοφάνεια το τελικό προϊόν, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε πολλούς συνδυασμούς χρώματος, υλικών, πετρών κλπ, στο ίδιο μοντέλο, παρέχοντάς σας έτσι, πάρα πολλές επιλογές υλοποίησης.
φωτορεαλιστική απεικόνιση σχεδίου

Βήμα τρίτο: Παραγωγή του πρωτοτύπου μας σε κερί και τελικά με τη μέθοδο του χαμένου κεριού, παραλαβή του μεταλλικού μας μοντέλου, στο υλικό που επιλέξατε, με όλες τις σφραγίδες γνησιότητας φυσικά.
Χυτό πρωτότυπο, μόλις βγήκε από το χυτήριο, σε Κ18 λευκόχρυσο

Βήμα τέταρτο: Καθαρισμός του μετάλλου από τις ακαθαρσίες της χύτευσης, συναρμολόγηση του κοσμήματος, αριστοτεχνικό φινίρισμα, σετάρισμα των πετρών μας κι επιμετάλλωση για περαιτέρω λάμψη και προστασία του κοσμήματος από τη φθορά.
Βήμα πέμπτο: Θαυμασμός και υπερηφάνεια για ακόμη μια δημιουργία που θα αφήσει άφωνους τους φίλους σας, όχι μόνο από την αρτιότητα του αντικειμένου, αλλά φυσικά και για το γεγονός πως είναι μοναδικό, αποτελεί δική σας εν τέλει δημιουργία και σκέψη και πως δε θα το έχει κανείς άλλος, πέρα από εσάς!

Μη διστάσετε να μας καλέσετε καθημερινά 10.00-18.00 για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας και φυσικά, να υλοποιήσουμε ένα κόσμημα που θα σας μέινει μια ζωή, πολύτιμο και μοναδικό!

Andreas_M
11 Thiseos St, 3rd Floor, Office 9
Athens, Greece, PO 10562
Facebook page & Portofolio: https://www.facebook.com/monopetromathios/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου