Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Μονόπετρο δαχτυλίδι με δόσεις

Καλησπέρα σας όλες κι όλους,

Η άνοιξη έχει μπει πλέον για τα καλά, κι η full season για αρραβώνες, προτάσεις γάμου και κατασκευές μονόπετρων δαχτυλιδιών χτυπά κόκκινο.

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι στην καθημερινότητά μας, αλλά κι αφουγκραζόμενοι την ανάγκη σας για τη δημιουργία ενός μοναδικού, ξεχωριστού, πολύτιμου κι απόλυτα προσωπικού μονόπετρου δαχτυλιδιού, εγκαταστήσαμε και λειτουργούμε ένα σύγχρονο POS τερματικό μηχάνημα αποδοχής χρεωστικών και πιστωτικών καρτών.



Έτσι, θα μπορείτε να αγοράσετε από το εργαστήριό μας μια σύνθεση μοναδική, όπως εσείς κι ο άνθρωπός σας, αυτομάτως, με τη χρήση της κάρτας σας, ή με χρήση πιστωτικής κάρτας και σε ένα αριθμό δόσεων που θα συναποφασίσουμε μαζί!

Το εργαστήριό μας ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011, μέσα στον κυκλώνα της οικονομικής κρίσης. Και σήμερα, προχωρά κι αναπτύσσεται σταδιακά και σταθερά, γιατί με όλους σας, αναπτύξαμε σχέσεις σοβαρές, διαρκείς κι ειλικρινείς. Κι αυτό θα συνεχίσουμε, να σας παρέχουμε το καλύτερο προϊόν της αγοράς, στις ανταγωνιστικότερες τιμές και με περαιτέρω, πλέον, διευκολύνσεις.


Όλα μας τα μονόπετρα δαχτυλύδια και φυσικά, οι δικές σας προτάσεις κι ιδέες για μονόπετρα με διαμάντι, ζαφείρι, σμαράγδι ή οποιοδήποτε άλλο πολύτιμο και ημιπολύτιμο λίθο, στη διάθεσή σας!

Andreas Mathios
11 Thiseos St, 3rd Floor, Office 9
Athens, Greece, PO 10562

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου