Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Νέα σχέδια μονόπετρων δαχτυλιδιών!

Καλησπέρα σας,

Είμαστε πλέον στην καρδιά της full season αναφορικά με τους γάμους και τους αρραβώνες, όπως και τις ρομαντικές προτάσεις γάμου!

Παρακάτω, σας παρουσιάζω μερικές από τις νέες κατά παραγγελία κατασκευές μου, μοναδικές σε αισθητική, πάντα με γνώμονα την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη, με συνεχή καθοδήγηση και συμβουλευτική, σχετικά με το τι μπορεί να αγοράσει με δεδομένα την οικονομική του διάθεση κατά την περίοδο που συζητάμε, το προσωπικό του γούστο αλλά και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις και επιταγές που θα θέλαμε να εισάγουμε σε ένα μονόπετρο δαχτυλίδι!

Θα δείτε μονόπετρα με διαμάντι μπριγιάν, μονόπετρα με μοϊσσανίτη, μονόπετρα με μαύρο διαμάντι, λευκόχρυσα, δίχρωμα, πάντα σε Κ18 και πάντα υπό την πλήρη γνώση και καθοδήγηση του πελάτη.




Αυτά, όπως και πολλά άλλα μου σχέδια μπορείτε να δείτε στη σελίδα μου: https://www.facebook.com/monopetromathios/

Όλες μου οι συνθέσεις γίνονται, όπως προείπα, κατά παραγγελία, για αυτό, μη διστάζετε να με καλείτε ή να μου στέλνετε μηνύματα και Mails αναφορικά με μια κατασκευή που θα θέλατε να κάνουμε μαζί! Ότι βλέπετε, μπορούμε να το υλοποιήσουμε σε πολλές εναλλακτικές χρωμάτων, πετρών, ορυκτών και μεταλλικών συνδυασμών, έτσι ώστε να εγγυηθούμε πως αυτό που θα λάβετε στα χέρια σας, θα είναι μια σύνθεση μοναδική, εξατομικευμένη πλήρως και καθόλα προσωπική!

Και φυσικά, πλήρως πιστοποιημένη από εξωτερικούς φορείς κι εκτιμητές, έτσι ώστε να νιώθετε απολύτως διασφαλισμένοι για τις αγορές σας και τη συνεργασία μας!

Στη διάθεσή σας για ένα ραντεβού γνωριμίας και συμβουλευτικής γύρω από το μονόπετρο δαχτυλίδι, τους πολύτιμους λίθους κα., χωρίς καμία χρέωση για εσάς και καμιά δέσμευση από μέρους σας!

Φιλικά,

Andreas Mathios
11 Thiseos St, 3rd Floor, Office 9
Athens, Greece, PO 10562

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου